De Goudsbloem is een rustige, gemoedelijke camping met 10 plaatsen.

Drie daarvan worden ingenomen door eigen caravans die wij tegen schappelijke prijzen verhuren. Buitenom het hoogseizoen kan dat ook met opgemaakte bedden en ontbijt.

Het kampeerterrein ligt achter de boerderij. Op de camping  is gratis wifi en speelgelegenheid voor kinderen (schommels, zandbak, trampoline, skelter). Voor de dierenliefhebbertjes zijn er schapen met lammetjes, kippen en poezen. In de schuur kunnen onze gasten tafeltennissen, tv kijken, sjoelen, enz.. Er staat daar ook een koelkast met vriezer en een magnetron voor algemeen gebruik. Bovendien vindt U er wat boeken, tijdschriften en foldertjes van allerlei attracties en bezienswaardigheden in de buurt. Tevens kunnen er fietsen worden geplaatst.

Wij hebben mooi, verwarmd sanitair, dat goed wordt schoongehouden.
Er zijn in totaal 3 douches (dames, heren en gezamenlijk), 4 toiletten, 2 “open” wastafels, 2 was cabines, een babybadje en een aankleedkussen.
Tegen betaling kunt U de wasmachine in het toiletgebouw gebruiken.

Wilt U als kampeerder in het voor- of naseizoen een keer verwend worden met een heerlijk ontbijt, dan zorgen wij daar graag voor. Wij brengen het ontbijt op de gewenste tijd, inclusief servies en bestek bij Uw caravan of tent.

Honden zijn welkom, mits ze op de camping aangelijnd blijven en niemand tot last zijn.

We zijn open van 15 maart t/m 31 oktober.