Omgeving
Vanaf onze camping kunt u prima uitstapjes maken.
Lekker wandelen of hard lopen in de polder of als u echt fanatiek bent, door het bos, langs het Veerse Meer of over het strand, even naar het buitenzwembad de Goudvijver in ons dorp of naar Speelboerderij/Restaurant Molen De Jonge Johannes, www.dejongejohannes.nl, maar 650 meter bij ons vandaan.

Fietsen op Walcheren is ideaal. Er zijn tal van plattelandsweggetjes met windsingels en langs de provinciale wegen vindt u vaak degelijke fietspaden.
Het is dan ook een aanrader om zelf fietsen, en voor de liefhebbers skeelers, mee te nemen of hier fietsen te huren.

U kunt met de fiets naar:

  • het mooie monumentale Veere met haar haventje, restaurantjes en terrasjes, boetiekjes en souvenirwinkeltjes,
  • langs het Veerse Meer of met het fietspontje naar Noord-Beveland,
  • door de bossen of naar één van onze royale, schone stranden,
  • naar het mooie Middelburg om te gaan winkelen of op donderdag over de weekmarkt te dwalen, een rondvaart te maken, de Lange Jan te beklimmen of andere monumenten te gaan bekijken,
  • naar de Vlissingse Boulevard, waar de schepen dicht langs de kust varen,
  • het levendige Domburg of,
  • naar een attractie, zoals familiepretpark Mini Mundi in Middelburg, Speelcircus Bambini, of Reptielenzoo Inguana in Vlissingen.

Slechts een greep uit wat er allemaal valt te beleven.
Foldertjes van nog veel meer attracties in de buurt zijn bij ons voor handen en natuurlijk kunt u op internet ook volop aan informatie komen.

Op Walcheren is eigenlijk alles wel aan te fietsen, maar heeft u daar geen zin in, laat het weer het niet toe of wilt u iets verder weg, zoals bijvoorbeeld naar Neeltje Jans of een dagje buitenland (België is van ons vandaan helemaal niet zo ver), dan is uw auto natuurlijk wel handig.